Բաղադրիչներ
- Ալյուր – 3 ճ/գ
- Կաթ – 2 բաժակ
- Շաքարավազ – 100 գ
- Կակաո – 3-5 ճ/գ
- Կարագ – 1 ճ/գ
- Վանիլային շաքարավազ – 2 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
- Խառնել շաքարավազը, ալյուրը և կաթը: Խառնուրդը եռացնել՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
- Ավելացնել կարագը և զանգվածը բաժանել երկու մասի:
- Մի մասին ավելացնել վանիլին, մյուսին՝ կակաո:
- Երկու զանգվածները կրկին եռացնել, որպեսզի զանգվածն ավելի պնդանա:
- Ըստ հերթականության՝ երկու գույնի զանգվածները լցնել մատուցվող տարաների մեջ, զարդարել՝ ըստ ցանկության: Նախքան մատուցելը ցանկալի է աղանդերը մեկ ժամ պահել սառնարանում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը