Սպագետի՝ կիտրոնային պեստոյով
Advertisement 1000 x 90

Սպագետի՝ կիտրոնային պեստոյով

Բաղադրիչներ

  1. Սպագետի – 500 գ
  2. Կիտրոն – 4 հատ
  3. Սխտոր – 4 ատամիկ
  4. Պեկորինո պանիր – 50 գ
  5. Սոճու ընկույզ – 20 գ
  6. Ռեհան – 100 գ
  7. Ձիթապտղի յուղ – 150 մլ
  8. Աղ՝ ըստ ցանկության
  9. Աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

  1. Սպագետին խաշել:
  2. Զուգահեռաբար պատրաստել պեստո սոուսը՝ բլենդերում հարելով ռեհանը, սոճու ընկույզը, սխտորը, պանիրը, կիտրոնների հյութը և ձիթայուղը: Համեմել աղով և պղպեղով:
  3. Պատրաստի սպագետին խառնել սոուսով և անմիջապես մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը