Ձվածեղ՝ պատրաստված շերտավոր խմորի վրա՝ ինչպես ռեստորանում
Advertisement 1000 x 90

Ձվածեղ՝ պատրաստված շերտավոր խմորի վրա՝ ինչպես ռեստորանում

Բաղադրիչներ

  1. Շերտավոր խմոր – 1 շերտ
  2. Ձու – 2 հատ
  3. Բեկոն – 2 շերտ
  4. Քերած Մոցարելա – 200-220գ
  5. Կանաչ սոխ – 1-2 հատ (մանր կտրատված)

Պատրաստման եղանակը

  1. Գրտնակել շերտավոր խմորը և դնել տապակի վրա: Պատառաքաղով անցքեր անել:
  2. Վրան լցնել քերած պանիրը և սոխը:
  3. Ավելացնել բեկոնը:
  4. Միջուկի վրա փոքր ճեղքեր բացել և ջարդել ձվերը:
  5. Պատրաստել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը