Օգտակար աղանդեր նրանց համար, ովքեր հետևում են կազմվածքին. կիտրոնային բատոն-մյուսլի
Advertisement 1000 x 90

Օգտակար աղանդեր նրանց համար, ովքեր հետևում են կազմվածքին. կիտրոնային բատոն-մյուսլի

Բաղադրիչներ

  1. Նուշ – 40 գ
  2. Ընկույզ – 40 գ
  3. Ծիրանաչիր – 100 գ
  4. Կիտրոն – 1/2 հատ
  5. Մեղր – 3 ճ/գ
  6. Վարսակի փաթիլներ (որը պետք է եփել 15 րոպե) – 1/2 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կիտրոնը լավ լվանալ, կեղևի հետ միասին կտրատել մեծ կտորների:
  2. Չոր ծիանաչիրը շոգեխաշել եռացրած ջրի մեջ:
  3. Մանրացնել ընկույզը:
  4. Խառնել ծիրանաչիրը, կիտրոնը, մեղրը, ընկույզը և ավելացնել վարսակի փաթիլներին:
  5. Զանգվածը տեղափոխել տապակի մեջ և 1 սմ հաստությամբ շերտ ձևավորել:
  6. Թխել 15-20 րոպե 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում: Հետևել, որպեսզի չայրվի:
  7. Հետո հանել և տեղափոխել սննդային թաղանթի վրա, փաթաթել և լավ սեղմել:
  8. Դնել սառնարանի մեջ 3-4 ժամ:
  9. Այնուհետ խորանարդաձև կտրատել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը