Հունական նախուտեստ լոբիով. ձմռանն անփոխարինելի է
Advertisement 1000 x 90

Հունական նախուտեստ լոբիով. ձմռանն անփոխարինելի է

Բաղադրիչներ

  1. Լոբի – 1 կգ
  2. Լոլիկ – 2 կգ
  3. Գազար – 500 գ
  4. Սոխ – 500 գ
  5. Կծու պղպեղ – 2 հատ
  6. Բուլղարական պղպեղ – 1 կգ
  7. Բուսայուղ – 1 բաժակ
  8. Մաղադանոս – 1 փունջ
  9. Աղ – 3 ճ/գ
  10. Սխտոր – 1 հատ
  11. Քացախի էսենցիա (70 տոկոսանոց) – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Թրջել լոբին և եփել մինչև պատրաստ լինելը:
  2. Սոխը բարակ կիսալուսնաձև կտրատել:
  3. Գազարը քերել խոշոր քերիչով, շոգեխաշել մոտ 20 րոպե:
  4. Մսաղացով անցկացնել լոլիկը, սխտորը, կծու պղպեղը և մաղադանոսը:
  5. Բոլորը խառնել, ավելացնել լոբին, աղը և քացախը, շոգեխաշել 15 րոպե:
  6. Տաք զանգվածը լցնել ստերիլ բանկաների մեջ, փակել և փաթաթել մինչև լրիվ սառչելը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը