Ռետրո-բաղադրատոմս. կաթնային թխվածքաբլիթներ՝ ընտանեկան թեյախմության համար
Advertisement 1000 x 90

Ռետրո-բաղադրատոմս. կաթնային թխվածքաբլիթներ՝ ընտանեկան թեյախմության համար

Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 250 գ
  2. Հալված կարագ – 100 գ
  3. Շաքարավազ – 100 գ
  4. Տաք կաթ – 0.5 բաժակ
  5. Ձու – 2 հատ
  6. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հարիչով հարել ձուն և շաքարավազը, այնուհետև ավելացնել մնացած բաղադրիչները, ալյուրն ու փխրեցուցիչն ավելացնում ենք վերջին պահին:
  2. Թխել թխվածքաբլիթի համար նախատեսված տարաների մեջ:
  3. Եթե ավելի քաղցր եք սիրում, կարող եք շաքարավազ ավելացնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը