Բաղադրիչներ
- Ալյուր – 250 գ
- Հալված կարագ – 100 գ
- Շաքարավազ – 100 գ
- Տաք կաթ – 0.5 բաժակ
- Ձու – 2 հատ
- Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
- Հարիչով հարել ձուն և շաքարավազը, այնուհետև ավելացնել մնացած բաղադրիչները, ալյուրն ու փխրեցուցիչն ավելացնում ենք վերջին պահին:
- Թխել թխվածքաբլիթի համար նախատեսված տարաների մեջ:
- Եթե ավելի քաղցր եք սիրում, կարող եք շաքարավազ ավելացնել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը