Բաղադրիչներ
- Կաթնաշոռ (0%) – 100 գ
- Հավի կրծքամիս – 800 գ
- Սպիտակուց – 2 ձվի
- Սոխ – 1/2 հատ
- Աղ, սև պղպեղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
- Մսաղացով աղալ սոխը և հավի կրծքամիսը, ավելացնել ձուն, կաթնաշոռը, աղն ու պղպեղը՝ ըստ ճաշակի:
- Լավ խառնել:
- Ստացված զանգվածից կոտլետներ ձևավորել և թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում՝ մինչև պատրաստ լինելը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը