Ինչպես տանը պանիր պատրաստել. լավագույն բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

Ինչպես տանը պանիր պատրաստել. լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Կաթ – 1 լ
  2. Թթվասեր – 200-300 գ
  3. Ձու – 3 հատ
  4. Աղ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կաթը եռացնել, ավելացնել աղ:
  2. Թթվասերը հարել ձվերի հետ:
  3. Երբ կաթը սկսի եռալ, ավելացնել թթվասերային զանգվածը:
  4. Անընդհատ խառնելով՝ եռացնել մոտ 5 րոպե:
  5. Զանգվածը պետք է առանձնացնել շիճուկից, այնուհետև լցնել զանգվածը քամիչի վրա և պահել այնքան, որ հեղուկն ամբողջությամբ հեռացվի:
  6. Երբ հեղուկի արտահոսքերը դադարեն, պանիրը կարելի է ուտել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը