Բաղադրիչներ
- Կաթ – 1 լ
- Թթվասեր – 200-300 գ
- Ձու – 3 հատ
- Աղ – 1 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
- Կաթը եռացնել, ավելացնել աղ:
- Թթվասերը հարել ձվերի հետ:
- Երբ կաթը սկսի եռալ, ավելացնել թթվասերային զանգվածը:
- Անընդհատ խառնելով՝ եռացնել մոտ 5 րոպե:
- Զանգվածը պետք է առանձնացնել շիճուկից, այնուհետև լցնել զանգվածը քամիչի վրա և պահել այնքան, որ հեղուկն ամբողջությամբ հեռացվի:
- Երբ հեղուկի արտահոսքերը դադարեն, պանիրը կարելի է ուտել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը