Սերուցքային կրեմ՝ քափքեյքերի համար
Advertisement 1000 x 90

Սերուցքային կրեմ՝ քափքեյքերի համար

Բաղադրիչներ

  1. Սերուցք (35%) – 350 մլ
  2. Ժելատին – 10 գ
  3. Շաքարի փոշի – 150 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հարել սերուցքը: Պետք է ստացվի կեֆիրի խտության զանգված:
  2. Աստիճանաբար ավելացնել շաքարի փոշին:
  3. Ժելատինը նախապես պետք է հալեցնել: Երբ սերուցքը դառնա թթվասերի խտության, աստիճանաբար լցնել տաք (մարմնի ջերմության) ժելատինը:
  4. Սերուցքը մեկ ժամ տեղափոխել սառնարան, ինչից հետո կարելի է այն օգտագործել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը