Անհավանական եթերային աղանդեր. հատապտուղներով սուֆլե՝ առանց ալյուրի
Advertisement 1000 x 90

Անհավանական եթերային աղանդեր. հատապտուղներով սուֆլե՝ առանց ալյուրի

Անհավանական եթերային աղանդեր. հատապտուղներով սուֆլե՝ առանց ալյուրիԲաղադրիչներ

  1. Ձվի սպիտակուց – 8 հատ
  2. Հատապտուղներ – 200 գ
  3. Շաքարավազ – 200 գ
  4. Օսլա – 2-3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հատապտուղներն անցկացնել մաղի միջով, ավելացնել շաքարավազ, խառնել և ավելացնել օսլա:
  2. Հարել ձվի սպիտակուցները՝ մինչև վերածվի փափուկ փրփուրի, զգուշությամբ ավելացնել հատապտղային զանգվածը և միասին հարել:
  3. Յուղապատ տարայի մեջ լցնել ստացված զանգվածը և 30 րոպե թխել 150 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը