Երկու հոգու համար ձողաձկով (треска) ուտեստ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝
- Ձկան փափկամիս – 500 գ
- Կետչուպ – 3-4 ճ/գ
- Կիտրոն – 1 հատ
- Տաբասկո – 1 թ/գ
- Աղ
Պատրաստման եղանակը
- Միսն ըստ չափաբաժինների կտրատել:
- Կիտրոնի հյութը քամել, ավելացնել կետչուպը և տաբասկոն, խառնել:
- Ձուկը համեմել աղով և կիտրոնային մարինադի մեջ թողնել 2 ժամ:
- Դնել շոգեեփի մեջ և եփել մոտ 10-15 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը