Հավի կրծքամիսը՝ իտալական ձևով
Advertisement 1000 x 90

Հավի կրծքամիսը՝ իտալական ձևով

Բաղադրիչներ

  1. Պաքսիմատ – 150 գ
  2. Հավի կրծքամիս – 8 կտոր
  3. Քերած պարմեզան – 150 գ
  4. Ռեհան – 11 թ/գ
  5. Չորացրած ուրց – 11 թ/գ
  6. Խնկածաղիկ – 1 թ/գ
  7. Չորացրած սխտոր – 1/2 թ/գ
  8. Աղ՝ ըստ ցանկության
  9. Աղացած կարմիր պղպեղ՝ ըստ ցանկության
  10. Կարագ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հավի կրծքամիսը կտրատել մոտավորապես 1.5-2 սմ լայնության շերտերի:
  2. Խառնել պաքսիմատը, կանաչիները, պարմեզանը և համեմունքները:
  3. Հալեցրած կարագի մեջ նախապես թավալած հավի կրծքամսի կտորները պատել պաքսիմատի և կանաչիների խառնուրդով և շարել յուղապատ տապակի վրա:
  4. Հավը 20 րոպե եփել 200 աստիճան ջեռոցում:
  5. Մատուցել մարինարա կամ մեղրով և մանանեխով սոուսի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը