Տնական նրբերշիկների թեթև և արագ բաղադրատոմս
Advertisement 1000 x 90

Տնական նրբերշիկների թեթև և արագ բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ

  1. Հավի կրծքամիս – 500 գ
  2. Կաթ – 100 մլ
  3. Ձու – 1 հատ
  4. Կարագ – 50 գ
  5. Կարմիր աղացած պղպեղ – 0.5 թ/գ
  6. Աղ՝ ըստ ցանկության
  7. Աղացած սև պղպեղ – 2 պտղունց
  8. Գինձ – 0.5 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Միսը լվանալ և կտրատել: Միսը և կարագի կտորն անցկացնել մսաղացով:
  2. Ավելացնել հում ձուն, աղացած պղպեղները, գինձը, աղը և կաթը: Լավ խառնել:
  3. Սննդային թաղանթի վրա լցնել 2 գդալ մսային զանգվածից և կոնֆետի նման ամուր թաթափել, ծայրերը թելով կապել:
  4. Նրբերշիկները լցնել սառը ջրի մեջ և եռացնել, ինչից հետո ցածր կրակի վրա եփել մոտ 20 րոպե:
  5. Պատրաստի ներբերշիկները տապակել բուսայուղով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը