Բաղադրիչներ
- Խոզի և տավարի աղացած միս – 0.5 կգ
- Սոխ – 1 հատ
- Ձու – 1 հատ
- Կարտոֆիլ – 1 հատ
- Սպիտակաձավար – 2 ճ/գ
- Աղ, պղպեղ
- Կարագ
Պատրաստման եղանակը
- Սոխը մանր կտրատել, կարտոֆիլը քերել, ավելացնել ձու, աղ, պղպեղ, սպիտակաձավար, ջուր:
- Թողնել մոտ 20-30 րոպե, որպեսզի սպիտակաձավարը ուռչի:
- Ձևավորել կոտլետներ և շարել տապակին:
- Ձուրաքանչյուր կոտլետի վրա տեղավորել 1 կտոր կարագ:
- Պատրաստել 20-30 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը