Կոտլետներ՝ պատրաստված ջեռոցում
Advertisement 1000 x 90

Կոտլետներ՝ պատրաստված ջեռոցում

Բաղադրիչներ

  1. Խոզի և տավարի աղացած միս – 0.5 կգ
  2. Սոխ – 1 հատ
  3. Ձու – 1 հատ
  4. Կարտոֆիլ – 1 հատ
  5. Սպիտակաձավար – 2 ճ/գ
  6. Աղ, պղպեղ
  7. Կարագ

Պատրաստման եղանակը

  1. Սոխը մանր կտրատել, կարտոֆիլը քերել, ավելացնել ձու, աղ, պղպեղ, սպիտակաձավար, ջուր:
  2. Թողնել մոտ 20-30 րոպե, որպեսզի սպիտակաձավարը ուռչի:
  3. Ձևավորել կոտլետներ և շարել տապակին:
  4. Ձուրաքանչյուր կոտլետի վրա տեղավորել 1 կտոր կարագ:
  5. Պատրաստել 20-30 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը