Բաղադրիչներ
- Խոզի միս – 200 գ
- Կաթ – 1/2 բաժակ
- Ձու – 1 հատ
- Ալյուր – 2 ճ/գ
- Կարագ – 2 ճ/գ
- Սամիթ – 2 թ/գ
- Աղ, սև աղացած պղպեղ՝ ըստ ցանկության
- Կարմիր աղացած պղպեղ – 1 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
- Միսն աղալ:
- Ձուն հարել, ավելացնել մանր կտրատված սամիթը, ալյուրը, կաթը, աղը, խառնել և ավելացնել մսին:
- Կարագով պատված տապակի մեջ լցնել միսը: Երբ զանգվածը պնդանա, դնել ջեռոցի մեջ և եփել, մինչև պատրաստ լինելը:
- Պատրաստի ձվածեղի վրա կարմիր աղացած պղպեղ լցնել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը