Աղցան «Ամանորյա հիթ»
Advertisement 1000 x 90

Աղցան «Ամանորյա հիթ»

Բաղադրիչներ

  1. Հավի լյարդ – 200 գ
  2. Թարմ շամպինիոն – 200 գ
  3. Պահածոյացված կանաչ ոլոռ – 100 գ
  4. Մարինացված վարունգ – 2 հատ
  5. Գազար – 1 հատ
  6. Սոխ – 1 հատ
  7. Բուսայուղ – 2 ճ/գ
  8. Աղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Սունկը լվանալ, մաքրել, չորացնել, խորանարդաձև կտրատել, տապակել բուսայուղով և մանր կտրատված սոխի հետ:
  2. Լյարդը եփել մինչև պատրաստ լինելը և սառեցնել՝ թողնելով արգանակի մեջ:
  3. Լյարդը խորանարդաձև կտրատել և լցնել թասի մեջ:
  4. Լյարդին ավելացնել խորանարդաձև կտրատված մարինացված վարունգը և եփած գազարը:
  5. Ավելացնել տապակած սունկը և ոլոռը:
  6. Խառնել, ավելացնել մայոնեզ, նորից խառնել:
  7. Պատրաստի աղցանը լցնել համապատասխան սպասքի մեջ, զարդարել կանաչիով, մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը