Malory կոկտեյլ՝ Madame Wong ռեստորանի շեֆ-բարմեն Դենիս Կիմի բաղադրատոմսով:
Բաղադրիչներ
- Փրփրուն գինի – 100 մլ
- Ջին – 50 մլ
- Թարմ քամած գրեյպֆրուտի հյութ – 80 մլ
- Շաքարի օշարակ – 10 մլ
- Թարմ ազնվամորի կամ ցանկացած այլ թարմ հատապտուղ
Պատրաստման եղանակը
- Բաժակը սառեցնել՝ վրան սառույց դնելով:
- Բոլոր բաղադրիչները խառնել այն բաժակի մեջ, որի մեջ մատուցվելու է կոկտեյլը:
- Ջինին ավելացնել հյութը, օշարակը և փրփրուն գինին։ Մատուցել՝ զարդարելով թարմ հատապտուղներով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը