Ամանորյա մենյու. ամենաօրիգինալ կոկտեյլը
Advertisement 1000 x 90

Ամանորյա մենյու. ամենաօրիգինալ կոկտեյլը

Malory կոկտեյլ՝ Madame Wong ռեստորանի շեֆ-բարմեն Դենիս Կիմի բաղադրատոմսով:

Բաղադրիչներ

  1. Փրփրուն գինի – 100 մլ
  2. Ջին – 50 մլ
  3. Թարմ քամած գրեյպֆրուտի հյութ – 80 մլ
  4. Շաքարի օշարակ – 10 մլ
  5. Թարմ ազնվամորի կամ ցանկացած այլ թարմ հատապտուղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բաժակը սառեցնել՝ վրան սառույց դնելով:
  2. Բոլոր բաղադրիչները խառնել այն բաժակի մեջ, որի մեջ մատուցվելու է կոկտեյլը:
  3. Ջինին ավելացնել հյութը, օշարակը և փրփրուն գինին։ Մատուցել՝ զարդարելով թարմ հատապտուղներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը