«Матрешка» ռեստորանի բրենդ-շեֆ Վլադ Պիսկոնուվի բաղադրատոմսը:
Բաղադրիչներ
- Սագ – 1 հատ
- Խնձոր (Անտոնովկա) – 1.5 կգ
- Չաման – 2 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
- Սագը երկու օր պահել աղաջրում։ Խնձորները խորանարդաձև կտրատել։
- Սագը հանել ջրից, չորացնել անձեռցիկներով և ներսից և դրսից պատել չամանով: Սագը լցոնել կտրատված խնձորներով: Ոտքերը կապել խոհարարական պարանով։
- Սագը դնել տապակին՝ մեջքով վար։ Եփել 2.5-3 ժամ 180 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը