Ամանորյա սագ. ինչպե՞ս պատրաստել
Advertisement 1000 x 90

Ամանորյա սագ. ինչպե՞ս պատրաստել

«Матрешка» ռեստորանի բրենդ-շեֆ Վլադ Պիսկոնուվի բաղադրատոմսը:

Բաղադրիչներ

  1. Սագ – 1 հատ
  2. Խնձոր (Անտոնովկա) – 1.5 կգ
  3. Չաման – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Սագը երկու օր պահել աղաջրում։ Խնձորները խորանարդաձև կտրատել։
  2. Սագը հանել ջրից, չորացնել անձեռցիկներով և ներսից և դրսից պատել չամանով: Սագը լցոնել կտրատված խնձորներով: Ոտքերը կապել խոհարարական պարանով։
  3. Սագը դնել տապակին՝ մեջքով վար։ Եփել 2.5-3 ժամ 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը