Թեթև թխվածքաբլիթներ՝ ընկույզով և շոկոլադով
Advertisement 1000 x 90

Թեթև թխվածքաբլիթներ՝ ընկույզով և շոկոլադով

Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 1.5 բաժակ
  2. Կարագ – 1/2 բաժակ
  3. Կակաո – 1/2 բաժակ
  4. Շաքարավազ – 1.5 բաժակ
  5. Գետնանուշի կարագ – 1/2 բաժակ
  6. Ձու – 2 հատ
  7. Վանիլին – 1 թ/գ
  8. Շոկոլադ – 350 գ
  9. Ընկույզ – 100 գ
  10. Սոդա – 3/4 թ/գ
  11. Աղ – 1/2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել բոլոր բաղադրիչները:
  2. Թխվածքաբլիթներ ձևավորել:
  3. Շարել տապակի վրա:
  4. Թխել 20 րոպե, 180 C ջերմաստիճանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը