Բաղադրիչներ
- Ալյուր – 1.5 բաժակ
- Կարագ – 1/2 բաժակ
- Կակաո – 1/2 բաժակ
- Շաքարավազ – 1.5 բաժակ
- Գետնանուշի կարագ – 1/2 բաժակ
- Ձու – 2 հատ
- Վանիլին – 1 թ/գ
- Շոկոլադ – 350 գ
- Ընկույզ – 100 գ
- Սոդա – 3/4 թ/գ
- Աղ – 1/2 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
- Խառնել բոլոր բաղադրիչները:
- Թխվածքաբլիթներ ձևավորել:
- Շարել տապակի վրա:
- Թխել 20 րոպե, 180 C ջերմաստիճանում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը