Հավով կոտլետներ՝ պանրով և ձվով նուրբ միջուկով
Advertisement 1000 x 90

Հավով կոտլետներ՝ պանրով և ձվով նուրբ միջուկով

Բաղադրիչներ

  1. Հավի աղացած միս – 500 գ
  2. Սոխ – 1 հատ
  3. Ձու – 3 հատ
  4. Պանիր – 150 գ
  5. Կարագ – 2 ճ/գ
  6. Սխտոր – 2 պճեղ
  7. Մաղադանոս
  8. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել հավի աղացած միսը, սոխը, սխտորը, 1 ձուն, համեմել աղով և պղպեղով:
  2. Միջուկի համար խառնել աղացած պանիրը, խաշած 2 ձվերը, մանր կտրատված մաղադանոսը և փափուկ կարագը:
  3. Ստացված ֆարշից գնդեր ձևավորել, մեջտեղում փոսիկ բացել և լցնել միջուկը:
  4. Տապակի մեջ բուսայուղ տաքացնել և երկու կողմերից տապակել կոտլետները:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը