Բաղադրիչներ
- Պիցցայի հիմք – 175 գ
- Հալած կարագ – 5 գ
- Կաթնային շոկոլադի կտորներ – 100 գ
- Սպիտակ շոկոլադի կտորներ – 60 գ
- Մարշմելոու – 20 գ
- Ելակ – 20 գ
- Մանդարին – 40 գ
- Բանան – 40 գ
- Կարամելային սոուս – 15 գ
- Շաքարի փոշի – 2 գ
- Անանուխի տերևներ – 2 գ
Պատրաստման եղանակը
- Պիցցայի հիմքը պատել կարագով, հավասարաչափ տարածել սպիտակ և կաթնային շոկոլադի կտորները, շաղ տալ մարշմելոուները և թխել ջեռոցի մեջ, մինչև մարշմելուոն ոսկեգունի:
- Այնուհետև պիցցայի վրա շարել կտրատված մրգերը, շաքարի փոշի շաղ տալ, ավելացնել կարամելային սոուսը և զարդարել անանուխի տերևներով:
Պարաստեց Անի Գաբուզյանը