Այսպիսի պիցցա դուք դեռ չեք կերել
Advertisement 1000 x 90

Այսպիսի պիցցա դուք դեռ չեք կերել

Բաղադրիչներ

  1. Պիցցայի հիմք – 175 գ
  2. Հալած կարագ – 5 գ
  3. Կաթնային շոկոլադի կտորներ – 100 գ
  4. Սպիտակ շոկոլադի կտորներ – 60 գ
  5. Մարշմելոու – 20 գ
  6. Ելակ – 20 գ
  7. Մանդարին – 40 գ
  8. Բանան – 40 գ
  9. Կարամելային սոուս – 15 գ
  10. Շաքարի փոշի – 2 գ
  11. Անանուխի տերևներ – 2 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Պիցցայի հիմքը պատել կարագով, հավասարաչափ տարածել սպիտակ և կաթնային շոկոլադի կտորները, շաղ տալ մարշմելոուները և թխել ջեռոցի մեջ, մինչև մարշմելուոն ոսկեգունի:
  2. Այնուհետև պիցցայի վրա շարել կտրատված մրգերը, շաքարի փոշի շաղ տալ, ավելացնել կարամելային սոուսը և զարդարել անանուխի տերևներով:

Պարաստեց Անի Գաբուզյանը