Սոուս Տղեմալի. տարվա լավագույն բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

Սոուս Տղեմալի. տարվա լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Սալոր – 2 կգ
  2. Սխտոր
  3. Քարրի – 15 մլ
  4. Շաքարավազ – 4 ճ/գ
  5. Աղ – 1.5 ճ/գ
  6. Գինձ – 1 թ/գ
  7. Աղացած կարմիր պղպեղ – 1.5 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Սալորը լվանալ և հեռացնել կորիզները:
  2. Սալորը և սխտորն աղալ:
  3. Ավելացնում ենք համեմունքները:
  4. Տղեմալին եփել մոտ 50 րոպե՝ պարբերաբար խառնելով:
  5. Պատրաստի սոուսը լցնել բանկաների մեջ և փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը