Վարսակի շիլայի լավագույն բաղադրատոմսը. գաղտնիքը պատրաստման եղանակի մեջ է
Advertisement 1000 x 90

Վարսակի շիլայի լավագույն բաղադրատոմսը. գաղտնիքը պատրաստման եղանակի մեջ է

Բաղադրիչներ

  1. Վարսակի փալիլներ – 150 գ
  2. Վանիլին
  3. Աղացած դարչին – 1 թ/գ
  4. Մշկընկույզ – 1/2 թ/գ
  5. Նուշ – 50 գ
  6. Պնդուկ – 50 գ
  7. Չամիչ – 75 գ
  8. Տանձ – 1 հատ
  9. Կաթ – 500 մլ
  10. Սերուցք – 200 մլ
  11. Շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան:
  2. Տարայի մեջ խառնել վարսակի փաթիլները, վանիլինը: Ավելացնել համեմունքները, ընդեղենը, չամիչը և տանձը, նորից լավ խառնել: Ավելացնել կաթը և սերուցքը, զանգվածը լցնել թխման համար նախատեսված կաղապարի մեջ:
  3. Դնել ջեռոցը և թխել 30-35 րոպե, որպեսզի վարսակի փաթիլները փափկեն և կլանեն ամբողջ հեղուկը:
  4. Վարսակով ուտեստը հանել ջեռոցից, շաքարավազ շաղ տալ և դնել գրիլի սարքի մեջ, որպեսզի կեղև կապի:
  5. Մատուցել տաք վիճակում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը