Բաղադրիչներ
- Սպագետի – 350 գ
- Ոլոռ – 100 գ
- Բուսական յուղ – 1.5 ճ/գ
- Ցուկկինի – 2 հատ
- Մանր կտրատած ծնեբեկ – 200 գ
- Պեստո սոուս (https://168.am/2019/02/26/1086789.html)
Պատրաստման եղանակը
- Եփել սպագետին:
- Ձիթապտղի յուղի մեջ 2 րոպե տապակել ցուկկինին և ծնեբեկը։ Ոլոռը եփել եռացրած ջրի մեջ, մինչև փափկի։
- Սպագետին խառնել պեստոյի, ձիթապտղի յուղի և բանջարեղենի հետ։
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը