Պեստոյով և ոլոռով պաստա նրանց համար, ովքեր պահք են պահում
Advertisement 1000 x 90

Պեստոյով և ոլոռով պաստա նրանց համար, ովքեր պահք են պահում

Բաղադրիչներ

  1. Սպագետի – 350 գ
  2. Ոլոռ – 100 գ
  3. Բուսական յուղ – 1.5 ճ/գ
  4. Ցուկկինի – 2 հատ
  5. Մանր կտրատած ծնեբեկ – 200 գ
  6. Պեստո սոուս (https://168.am/2019/02/26/1086789.html)

Պատրաստման եղանակը

  1. Եփել սպագետին:
  2. Ձիթապտղի յուղի մեջ 2 րոպե տապակել ցուկկինին և ծնեբեկը։ Ոլոռը եփել եռացրած ջրի մեջ, մինչև փափկի։
  3. Սպագետին խառնել պեստոյի, ձիթապտղի յուղի և բանջարեղենի հետ։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը