Ծալքավոր միս (տեսանյութ)
Advertisement 1000 x 90

Ծալքավոր միս

Անհրաժեշտ մթերքները

Խոզի միս 1կգ.

Լոլիկ 2 հատ

Պինդ պանիր 200 գր.

Սխտոր 3 պճեղ

Կիտրոնի հյութ 1 ճ.գդալ

Սոյայի սոուս 3 ճ.գդալ

Մանանեխ 1 ճ.գդալ

Ձիթայուղ 2 ճ.գդալ

Շամպինյոն 200 գր.

Պատրաստման եղանակը

Կիտրոնի հյութը, մանանեխը, սոյայի սոուսը և ձեթը խառնել:

Միսը անհրաժեշտ է կտրատել, բայց ոչ մինչև վերջ, որ կտորները իրարից չառանձնանան:

Պատրաստված սոուսը լավ տարածելով քսել մսի կտորների վրա:

Միսը դնել սառնարանը, մոտ 10 ժամ, որ մարինացվի:

Լոլիկները շրջանաձև կտրատել, պանիրը կտորներով, սունկը տաշեղ-տաշեղ կտրատել, իսկ սխտորը լավ մանրացնել:

Այս ամենը հավասարաչափ դասավորեք մսի կտորների միջև:

Համեմված ու լցոնած միսը փաթաթեք փայլաթիթեղով և միսը եփեք 200 աստիճանով, մոտ 50 րոպե:

Բարի ախորժակ:

Հրապարակման պատրաստեց Պողոս Վարժապետյանը