Բանանով թխվածք՝ Պահքի համար
Advertisement 1000 x 90

Բանանով թխվածք՝ Պահքի համար

Բաղադրիչներ

  1. Ցորենի ալյուր – 200 գ
  2. Վարսակի ալյուր – 25 գ
  3. Շագանակագույն շաքարավազ – 100 գ
  4. Բուսական յուղ – 75 գ
  5. Ընկույզ / չիր – 50 գ
  6. Բանան – 3 +1 հատ
  7. Փխրեցուցիչ – 3 ճ/գ
  8. Դարչին – 3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բանանը շերտատել և բոլոր բաղադրիչների հետ հարել բլենդերով:
  2. Խմորը լցնել կաղապարի մեջ, զարդարել մեկ բանանով:
  3. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան, թխել 20-25 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը