Աղցան «Ելիսեյյան դաշտեր». շատ գեղեցիկ և համեղ
Advertisement 1000 x 90

Աղցան «Ելիսեյյան դաշտեր». շատ գեղեցիկ և համեղ

Բաղադրիչներ

  1. Պինդ պանիր – 200 գ
  2. Ապխտած երշիկ կամ խոզապուխտ – 200 գ
  3. Խաշած ձու – 3 հատ
  4. Թարմ լոլիկ – 1 հատ
  5. Թարմ վարունգ – 1 հատ
  6. Կանաչիներ
  7. Աղ, սև պղպեղ
  8. Մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

  1. Աղցանը դասավորել շերտերով, բաղադրիչների մի մասը թողնել զարդարելու համար (ինչպես ցուցադրված է նկարում):
  2. Ձուն անցկացնել խոշոր քերիչով:
  3. Պանիրն անցկացնել մանր քերիչով:
  4. Վարունգը բարակ շերտատել:
  5. Լոլիկը և երշիկը երկար շերտատել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը