Հավի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

Հավի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Հավի տոտիկներ – 8-10 հատ
  2. Սոյայի սոուս – 100 մլ
  3. Հեղուկ մեղր – 100 մլ
  4. Սխտոր – 2-3 պճեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Մեղրը և սոյայի սոուսը խառնել, ավելացնել ճզմած սխտորը:
  2. Հավի տոտիկները շարել տապակի վրա, լցնել սոուսը և մոտ 40 րոպե դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:
  3. Մատուցել բրնձի կամ կարտոֆիլի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը