Բավարական աղցան
Advertisement 1000 x 90

Բավարական աղցան

Բաղադրիչներ

  1. Հավի փափկամիս – 200 գ
  2. Լոլիկ – 150 գ
  3. Սխտոր – 1 պճեղ
  4. Սոյայի սոուս – 1 ճ/գ
  5. Կանաչի
  6. Պինդ պանիր – 70 գ
  7. Աշորայի հաց – 2 կտոր
  8. Թթվասեր – 2 ճ/գ
  9. Աղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հացի վրա սխտոր քսել, խորանարդաձև կտրատել և չորացնել չոր թավայում:
  2. Հավի փափկամիսը բարակ շերտատել և տապակել՝ խառնելով չոր թավայի մեջ:
  3. Պանիրը խորանարդաձև կտրատել: Լոլիկը նույնպես խորանարդաձև կտրատել:
  4. Սոուսի համար խառնել թթվասերը և սոյայի սոուսը: Միացնել բոլոր բաղադրիչները, ավելացնել կտրատված կանաչին և աղը: Խառնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը