Պատրաստում ենք աղանդեր, որը կցանկանաք գդալով ուտել
Advertisement 1000 x 90

Պատրաստում ենք աղանդեր, որը կցանկանաք գդալով ուտել

Բաղադրիչներ

  1. Կաթ – 1 բաժակ
  2. Կակաոյի փոշի – 3 ճ/գ
  3. Շաքարավազ – 3 ճ/գ
  4. Ալյուր – 3 ճ/գ
  5. Կարագ – 70-80 գրամ
  6. Շոկոլադե սալիկ – 1/4 հատ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կաթը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել շաքարավազը, ալյուրը և կակաոն: Խառնել:
  2. Դնել կրակի վրա և ժամանակ առ ժամանակ խառնել, որ չայրվի:
  3. Եռալուց հետո մեկ րոպե եփել և վերցնել կրակից: Սառեցնել 20 րոպե:
  4. Ավելացնել կարագը և խառնել:
  5. Լցնել զանգվածը տարաների մեջ, զարդարել քերած շոկոլադով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը