Արագ պատրաստվող և առողջարար նախաճաշ
Advertisement 1000 x 90

Արագ պատրաստվող և առողջարար նախաճաշ

Բաղադրիչներ

  1. Բուլղարական պղպեղ – 5 հատ
  2. Թթվասեր – 100 գ
  3. Կաթնաշոռ – 400 գ
  4. Աղ – 1 պտղունց
  5. Սխտոր – 2 պճեղ
  6. Թարմ կանաչիներ (մաղադանոս, սամիթ, ռեհան) – 1 փունջ

Պատրաստման եղանակը

  1. Սխտորը ճզմել: Կանաչիները մանր կտրատել: Խառնել կաթնաշոռի և թթվասերի հետ:
  2. Պղպեղները լցոնել ստացված զանգվածով, ինչից հետո մեկ ժամ դնել սառնարանը:
  3. Մատուցելիս պղպեղները կիսել երկու մասի:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը