Բաղադրիչներ
- Կակաո – 50 գ
- Անյուղ կաթնաշոռ – 400 գ
- Ժելատին – 15 գ
- Կաթ՝ 1% յուղայնությամբ – 100 գ
- Մեղր – 20 գ
Պատրաստման եղանակը
- Ժելատինը լցնել ջրով բաժակի մեջ և թողնել 30 րոպե:
- Ավելացած ջուրը թափել բաժակից և ժելատինը տաքացնել թույլ կրակի վրա:
- Ժելատինին ավելացնել կաթը, կաթնաշոռը, կակաոն և մեղրը:
- Ամբողջը հարել բլենդերով՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված, և լցնել կաղապարի մեջ:
- Չիզքեյքը սառեցնել սառնարանում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը