Այսքան արագ և համեղ Դուք դեռ ոչինչ չեք պատրաստել
Advertisement 1000 x 90

Այսքան արագ և համեղ Դուք դեռ ոչինչ չեք պատրաստել

Բաղադրիչներ

  1. Կակաո – 50 գ
  2. Անյուղ կաթնաշոռ – 400 գ
  3. Ժելատին – 15 գ
  4. Կաթ՝ 1% յուղայնությամբ – 100 գ
  5. Մեղր – 20 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ժելատինը լցնել ջրով բաժակի մեջ և թողնել 30 րոպե:
  2. Ավելացած ջուրը թափել բաժակից և ժելատինը տաքացնել թույլ կրակի վրա:
  3. Ժելատինին ավելացնել կաթը, կաթնաշոռը, կակաոն և մեղրը:
  4. Ամբողջը հարել բլենդերով՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված, և լցնել կաղապարի մեջ:
  5. Չիզքեյքը սառեցնել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը