Տնական փխրուն թխվածքաբլիթներ
Advertisement 1000 x 90

Տնական փխրուն թխվածքաբլիթներ

Բաղադրիչներ

  1. Կարագ – 200 գ
  2. Շաքարավազ – 100 գ
  3. Ալյուր – 350 գ
  4. Աղ – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

  1. Միացնել ջեռոցը և տաքացնել մինչև 180 աստիճան:
  2. Շաքարավազը, կարագը, աղը և ալյուրը խառնել: Խմոր հունցել:
  3. Սեղանի վրա գրտնակել խմորը. պետք է ստացվի 3 մմ հաստության շերտ:
  4. Հատուկ կաղապարի կամ բաժակի օգնությամբ թխվածքաբլիթներ կտրել խմորի շերտից:
  5. Թխվածքաբլիթները պատել յուղաթղթով պատված տապակի վրա, թխել 8-10 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը