Բաղադրիչներ
- Հավի կտրատված կրծքամիս – 500գ
- Սխտոր (մանրացված) – 4 ատամիկ
- Կտրատված սոխ – 1 բաժակ
- Կոնսերվացված կտրատված լոլիկ – 2 բաժակ
- Ռեհան – 1 թ/գ
- Խնկածաղիկ – 1 թ/գ
- Լոլիկի խյուս – 2 բաժակ
Պատրաստման եղանակը
- Խորանարդաձև կտրատված հավի կրծքամիսը շարել պերգամենտով պատված տապակին:
- Դնել 180 աստիճան ջեռոցը կես ժամ, հետո ավելացնել սոխը և սխտորը:
- Պատրաստել ևս 15 րոպե: Հետո ավելացնել լոլիկը, խնկածաղիկը և ռեհանը:
- Վրան լցնել տոմատի խյուսը և նորից դնել ջեռոցը:
- Թողնել ևս 30 րոպե:
- Մատուցել բանջարեղենի հետ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը