Ռուլետ «5 րոպե». արագ և համեղ
Advertisement 1000 x 90

Ռուլետ «5 րոպե». արագ և համեղ

Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 1 բաժակ
  2. Ձու – 1 հատ
  3. Խտացրած կաթ – 1 բանկա
  4. Սոդա – 0.5 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել բոլոր բաղադրիչները և լցնել թխման համար նախատեսված ուղղանկյունաձև կաղապարի մեջ, հարթեցնել:
  2. Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 5-7 րոպե:
  3. Միջուկի համար կարող եք ընտրել ցանկացած ջեմ կամ կրեմ:
  4. Ռուլետն ավելի լավ է փաթաթել այն ժամանակ, երբ այն դեռ տաք է, որպեսզի փափուկ և հյութալի լինի:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը