Բաղադրիչներ
- Բանան – 4 հատ
- Շագանակագույն շաքարավազ – 4 ճ/գ
- Կարագ – 90 գ
- Մեղր – 4 ճ/գ
- Նուշ – 120 գ
- Պաղպաղակ – 400 գ
- Հալած շոկոլադ կամ մեղր – 4 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
- Կարագը հալեցնել տապակի մեջ, ավելացնել շագանակագույն շաքարավազ:
- Այնուհետև մի քանի րոպե տապակել բանանները:
- Տապակված բանանները հանել ափսեի մեջ և կտրատել:
- Նույն տապակի մեջ նուշ տապակել:
- Բանանների վրա պաղպաղակ դնել, լցնել մեղր և շոկոլադ, նուշ շաղ տալ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը