Ազնվամորիով և կաթով սառը սուրճ
Advertisement 1000 x 90

Ազնվամորիով և կաթով սառը սուրճ

Բաղադրիչներ

  1. Կաթ – 150 մլ
  2. Ազնվամորի – 30 գ
  3. Լուծվող սուրճ – 7-10 գ
  4. Շաքարավազ – 15 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բաժակի մեջ լցնել սուրճը, ավելացնել 30 մլ եռացրած ջուր, խառնել:
  2. Ազնվամորին լվանալ և չորացնել: Լցնել թասի մեջ, վրան շաքարավազ ավելացնել, 30 մլ ջուր և դնել միջին կրակի վրա:
  3. Սիլիկոնե բահիկով տրորել պտուղները, որպեսզի այն հյութ արտազատի, և խառնելով հասցնել եռման:
  4. Այնուհետև օշարակը լավ հարել բլենդերով, ինչից հետո անցկացնել մաղով: Ազնվամորու պատրաստի խյուսը սառեցնել:
  5. Սուրճի մեջ, բաժակների մեջ սառցե խորանարդիկներ լցնել: Հետո խյուսը տեղաբաշխել բաժակների մեջ: Վրան կաթ լցնել: Ավելացնել նաև սառած սուրճը:
  6. Ազնվամորիով և կաթով սառը սուրճ ստացվում է եռաշերտ: Մատուցել առանց խառնելու:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը