Գերմանական հարսանեկան ապուր
Advertisement 1000 x 90

Գերմանական հարսանեկան ապուր

Բաղադրիչներ

  1. Աղացած միս – 500 գ
  2. Սոխ – 1 հատ
  3. Կարմիր պղպեղ – 1 հատ
  4. Գազար – 2 հատ
  5. Դդմիկ – 1 հատ
  6. Կարտոֆիլ – 4 հատ
  7. Մաղադանոս, համեմ – մեկական փունջ
  8. Նեխուրի արմատ – 200 գ
  9. Սմբուկ – 1 հատ
  10. Լապշա – 100

Պատրաստման եղանակը

  1. Մաքրել բանջարեղենը, կտրատել:
  2. Մանր կտրատել կանաչին:
  3. Աղացած մսին ավելացնել աղ և պղպղեղ, ձևավորել կոլոլակներ:
  4. Բանջարեղենը լցնել արգանակի մեջ:
  5. Ավելացնել լապշան:
  6. Ավելացնել կանաչին և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը