Բաղադրիչներ
- Աղացած միս – 500 գ
- Սոխ – 1 հատ
- Կարմիր պղպեղ – 1 հատ
- Գազար – 2 հատ
- Դդմիկ – 1 հատ
- Կարտոֆիլ – 4 հատ
- Մաղադանոս, համեմ – մեկական փունջ
- Նեխուրի արմատ – 200 գ
- Սմբուկ – 1 հատ
- Լապշա – 100
Պատրաստման եղանակը
- Մաքրել բանջարեղենը, կտրատել:
- Մանր կտրատել կանաչին:
- Աղացած մսին ավելացնել աղ և պղպղեղ, ձևավորել կոլոլակներ:
- Բանջարեղենը լցնել արգանակի մեջ:
- Ավելացնել լապշան:
- Ավելացնել կանաչին և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը