Ձմերուկի ժելե՝ ամառային շոգ օրերի համար
Advertisement 1000 x 90

Ձմերուկի ժելե՝ ամառային շոգ օրերի համար

Բաղադրիչներ

  1. Ձմերուկ – 600 գ
  2. Շաքարավազ – 1 բաժակ
  3. Ժելատին – 25 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ձմերուկը մանրացնել, բլենդերով հարել:
  2. Առանձնացնել փոքր քանակությամբ ձմերուկի զանգված և դրան ավելացնել ժելատին, թողնել 15 րոպե:
  3. Մնացած զանգվածին ավելացնել շաքարավազ, խառնել և եփել մոտ 10 րոպե:
  4. Տաք զանգվածին ավելացնել ժելատինով ձմերուկը, խառնել:
  5. Լցնել բանկաների մեջ, սառեցնել, այնուհետև պահել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը