Տնական լիմոնադ, որը կփրկի ամենաշոգ օրերին
Advertisement 1000 x 90

Տնական լիմոնադ, որը կփրկի ամենաշոգ օրերին

Բաղադրիչներ

  1. Գազավորված ջուր – 500 մլ
  2. Լայմ – 4 հատ
  3. Կոճապղպեղ – 20 գ
  4. Շաքարավազ – 60 գ
  5. Ջուր – 20 մլ
  6. Սառույց

Պատրաստման եղանակը

  1. Փոքր կաթսայի մեջ տաքացնել շաքարավազը և ջուրը: Պատրաստի օշարակը սառեցնել, իսկ այդ ընթացքում քամել լայմի հյութը:
  2. Կոճապղպեղի արմատը մաքրել և անցկացնել մանր քերիչով: Ստացված քերուկը քամել թանզիֆով, ավելացնել լայմի հյութը։ Լցնել օշարակի մեջ։
  3. Սառույցը լցնել կուժի մեջ, ավելացնել պատրաստի հյութը և գազավորված ըմպելիքը։
  4. Ցանկության դեպքում ցիտրուսային մրգերը կտրատել, ավելացնել լիմոնադին։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը