Բաղադրիչներ
- Վարսակի փաթիլներ – 4 ճ/գ
- Ցորենի թեփ – 2 ճ/գ
- Բնական յոգուրտ – 125 գ
- Անյուղ կաթնաշոռ – 60 գ
- Եգիպտացորենի օսլա – 2 ճ/գ
- Կակաո – 1 ճ/գ
- Ձու – 2 հատ
- Փխրեցուցիչ
- Անյուղ կաթ – 2 ճ/գ
- Գետնանուշ
Պատրաստման եղանակը
- Խառնել բոլոր բաղադրիչները խմորի համար:
- Տապակը պատել յուղաթղթով:
- Հարթ թխվածքաբլիթներ ձևավորել և դնել տապակի վրա:
- Թխել 20 րոպե, 160 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը