Կաթնաշոռ, շոկոլադ, 4 ձու. այն ամենը, ինչ անհրաժեշտ է քաղցր գլուխգործոցի համար
Advertisement 1000 x 90

Կաթնաշոռ, շոկոլադ, 4 ձու. այն ամենը, ինչ անհրաժեշտ է քաղցր գլուխգործոցի համար

Բաղադրիչներ

  1. Ձու – 4 հատ
  2. Կաթնաշոռ – 300 գ
  3. Շոկոլադ – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Շոկոլադը հալեցնել ջրային գոլորշու վրա, թողնել, որ սառչի՝ երբեմն խառնելով, որպեսզի այն միատարր մնա:
  2. Սպիտակուցներն առանձնացնել դեղնուցներից: Դեղնուցները հարել կաթնաշոռի հետ, այնուհետև խառնել հալեցրած շոկոլադի հետ:
  3. Սպիտակուցները հարել, մինչև փրփրուն զանգված ձևավորվի և զգուշորեն խառնել դեղնուցային զանգվածին:
  4. Տապակը պատել յուղաթղթով և լցնել զանգվածը:
  5. Տապակը տեղադրել մեկ այլ՝ ջրով լի տապակի մեջ:
  6. Թխել 50-55 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը