Ձմերուկից պատրաստված տնական պաղպաղակ
Advertisement 1000 x 90

Ձմերուկից պատրաստված տնական պաղպաղակ

Բաղադրիչներ

  1. Ձմերուկ – 1.3 կգ
  2. Շաքարավազ – 1/4 բաժակ
  3. Օղի՝ ձմերուկի համով – 3/4 բաժակ
  4. Անանուխի տերևներ – 1 ճյուղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բլենդերով հարել ձմերուկը, շաքարավազը և օղին: Վերածել խյուսի: Ավելացնել անանուխի տերևները, կրկին հարել:
  2. Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ և 10 ժամ դնել սառցախցիկը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը