Պանրով մակարոն՝ ամերիկյան բաղադրատոմսով
Advertisement 1000 x 90

Պանրով մակարոն՝ ամերիկյան բաղադրատոմսով

Բաղադրիչներ

  1. Մակարոն «Պիպե ռիգատե» – 400 գ
  2. Ձու – 1 հատ
  3. Կարագ – 80 գ
  4. Ալյուր – 50 գ
  5. Կաթ – 750 մլ
  6. Մանանեխի փոշի – 2 թ/գ
  7. Պինդ պանիր – 400 գ
  8. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կիսաեփ անել մակարոնն աղ արած ջրում:
  2. Մեծ թասի մեջ հալեցնել կարագը միջին կրակի վրա: Ավելացնել ալյուրը և թողնելով կրակի վրա՝ մի քանի րոպե խառնել:
  3. Ավելացնել կաթը և մանանեխի փոշին խառնել, մինչև միասեռ դառնալը: Հետո շարունակելով խառնելը՝ պատրաստել սոուսը, մինչև դրա պնդանալը:
  4. Վերցնել մի փոքր սոուս և առանձին տարայի մեջ արագ խառնել ձվի հետ: Հետո ձվով խառնած սոուսը հետ լցնել մնացած սոուսի մեջ: Ավելացնել պանրի մեծ մասը, թողնելով 50 գ ջեռոցի համար, աղ և պղպեղ ցանել:
  5. Մակարոնը խառնել սոուսի հետ և տեղավորել թխելու համար նախատեսված կաղապարի մեջ: Վրան լցնել մնացած պանիրը և պատրաստել 20-25 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը