Տաք սուրճ՝ շոկոլադով և բրենդիով
Advertisement 1000 x 90

Տաք սուրճ՝ շոկոլադով և բրենդիով

Բաղադրիչներ

  1. Դառը շոկոլադ – 120 գ
  2. Սերուցք (10%) – 4 բաժակ
  3. Բրենդի – 2.5 բաժակ
  4. Շաքարավազ – 1.25 բաժակ
  5. Թունդ սուրճ – 2 բաժակ
  6. Վանիլին – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Մեծ կաթսայի մեջ խառնել մանրացված շոկոլադը, սերուցքը, բրենդին, սուրճը, շաքարավազը և վանիլինը: Դնել ցածր կրակի վրա և խառնել, մինչև զանգվածը միատարր դառնա:
  2. Թեթևակի հարել զանգվածը՝ մինչև փրփրի, և լցնել նախապես տաքացրած բաժակների մեջ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը