Ամառային լավագույն աղանդերը
Advertisement 1000 x 90

Ամառային լավագույն աղանդերը

Բաղադրիչներ

  1. Սերուցք 33% – 200 մլ
  2. Ազնվամորի – 1 բաժակ
  3. Շաքարավազ – 1/3 բաժակ
  4. Թխվածքաբլիթ – 6 հատ
  5. Անանուխ
  6. Շաքարի փոշի

Պատրաստման եղանակը

  1. Թխվածքաբլիթները ձեռքերով կտորների վերածել:
  2. Թխվածքաբլիթները բաժանել 3 հավասար մասերի և լցնել 3 բաժակի մեջ։ Թխվածքաբլիթները կզբաղեցնեն բաժակի ընդհանուր ծավալի մոտ 1/6-ը։
  3. Սերուցքը, շաքարավազը և շաքարի փոշին մոտ 5 րոպե հարել:
  4. Թխվածքաբլիթների վրա սերուցք լցնել, զարդարել ազնվամորիով:
  5. Ազնվամորիների վրա հարած սերուցքի ևս մեկ շերտ ավելացնել։ Զարդարել հատապտուղներով, շաքարի փոշիով և անանուխի տերևով։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը