Բաղադրիչներ
- Սերուցք 33% – 200 մլ
- Ազնվամորի – 1 բաժակ
- Շաքարավազ – 1/3 բաժակ
- Թխվածքաբլիթ – 6 հատ
- Անանուխ
- Շաքարի փոշի
Պատրաստման եղանակը
- Թխվածքաբլիթները ձեռքերով կտորների վերածել:
- Թխվածքաբլիթները բաժանել 3 հավասար մասերի և լցնել 3 բաժակի մեջ։ Թխվածքաբլիթները կզբաղեցնեն բաժակի ընդհանուր ծավալի մոտ 1/6-ը։
- Սերուցքը, շաքարավազը և շաքարի փոշին մոտ 5 րոպե հարել:
- Թխվածքաբլիթների վրա սերուցք լցնել, զարդարել ազնվամորիով:
- Ազնվամորիների վրա հարած սերուցքի ևս մեկ շերտ ավելացնել։ Զարդարել հատապտուղներով, շաքարի փոշիով և անանուխի տերևով։
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը