Ինչպես պատրաստել համեղ սմուզի
Advertisement 1000 x 90

Ինչպես պատրաստել համեղ սմուզի

Բաղադրիչներ                                      

  1. Դդում – 250 գ
  2. Բանան – 1 հատ
  3. Նարնջի հյութ – 200 մլ
  4. Մեղր – 1 թ/գ
  5. Դարչին – 0.5 թ/գ
  6. Կոճապղպեղ – 0.5 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Դդումը մաքրել, կտրատել, եփել ջեռոցում՝ առանց յուղի:
  2. Դդումը և մյուս բաղադրիչները լցնել բլենդերի մեջ և 3 րոպե հարել:
  3. Եթե շատ պինդ ստացվի սմուզին, ավելացնել մի փոքր հյութ կամ ջուր: Որպես այլընտրանք՝ կարելի է օգտագործել խնձորի կամ սեզոնային այլ մրգերի հյութ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը