Բաղադրիչներ
- Դդում – 250 գ
- Բանան – 1 հատ
- Նարնջի հյութ – 200 մլ
- Մեղր – 1 թ/գ
- Դարչին – 0.5 թ/գ
- Կոճապղպեղ – 0.5 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
- Դդումը մաքրել, կտրատել, եփել ջեռոցում՝ առանց յուղի:
- Դդումը և մյուս բաղադրիչները լցնել բլենդերի մեջ և 3 րոպե հարել:
- Եթե շատ պինդ ստացվի սմուզին, ավելացնել մի փոքր հյութ կամ ջուր: Որպես այլընտրանք՝ կարելի է օգտագործել խնձորի կամ սեզոնային այլ մրգերի հյութ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը