Օրվա համեղ և առույգ սկիզբ. անուշաբույր ֆրապուչինո
Advertisement 1000 x 90

Օրվա համեղ և առույգ սկիզբ. անուշաբույր ֆրապուչինո

Բաղադրիչներ

  1. Սերուցք (10%) – 350 մլ
  2. Կրկնակի էսպրեսսո
  3. Կակաո – 2 թ/գ
  4. Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Տաքացնել սերուցքը, բայց չեռացնել:
  2. Այնուհետև սերուցքի մեջ ավելացնել սուրճը և կակաոն:
  3. Ավելացնել շաքարավազ:
  4. Ըմպելիքը հասցնել եռման և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը