Բաղադրիչներ
- Հնդկահավի փափկամիս – 300-400 գ
- Սխտոր – 2-3 ատամիկ
- Ուրց – 1 փունջ
- Արևածաղկի ձեթ – 2 ճ/գ
- Նուռ – կես հատ
- Սև պղպեղ – 1 պտղունց
- Աղ – 1 պտղունց
Պատրաստման եղանակը
- Հնդկահավի միսը խորանարդաձև կտրատել:
- Մոտ 4 րոպե երկու կողմերից տապակել արևածաղկի ձեթով:
- Աղ և պղպեղ ցանել, ավելացնել ուրցի տերևները:
- Սխտորը կտրատել և մինչև վերջնական պատրաստ լինելն ավելացնել մսի վրա:
- Մատուցել հնդկահավի միսը՝ վրան նռան հատիկներ ցանելով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը