Արքայական ընթրիք. հնդկահավի հյութեղ միս՝ նռով
Advertisement 1000 x 90

Արքայական ընթրիք. հնդկահավի հյութեղ միս՝ նռով

Բաղադրիչներ

  1. Հնդկահավի փափկամիս – 300-400 գ
  2. Սխտոր – 2-3 ատամիկ
  3. Ուրց – 1 փունջ
  4. Արևածաղկի ձեթ – 2 ճ/գ
  5. Նուռ – կես հատ
  6. Սև պղպեղ – 1 պտղունց
  7. Աղ – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

  1. Հնդկահավի միսը խորանարդաձև կտրատել:
  2. Մոտ 4 րոպե երկու կողմերից տապակել արևածաղկի ձեթով:
  3. Աղ և պղպեղ ցանել, ավելացնել ուրցի տերևները:
  4. Սխտորը կտրատել և մինչև վերջնական պատրաստ լինելն ավելացնել մսի վրա:
  5. Մատուցել հնդկահավի միսը՝ վրան նռան հատիկներ ցանելով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը