Վրացական աղցան «Գազապխուլի»
Advertisement 1000 x 90

Վրացական աղցան «Գազապխուլի»

Բաղադրիչներ

  1. Կանաչ խնձոր – 1 հատ
  2. Վարունգ – 2 հատ
  3. Սխտոր – 1 պճեղ
  4. Կանաչ սոխ – 4 հատ
  5. Սամիթ – 4 ճյուղ
  6. Կիտրոնի հյութ
  7. Գինու քացախ
  8. Արևածաղկի յուղ – 1/2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խնձորն անցկացնել խոշոր քերիչով: Վարունգը նույնպես քերել:
  2. Սխտորը և սամիթը մանր կտրատել: Մանր կտրատել նաև սոխը: Խառնել վարունգի և խնձորի հետ, կիտրոնի հյութ ավելացնել, վրան լցնել գինու քացախ և արևածաղկի յուղ, խառնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը